Зодиакалният знак е свързан с определени части от тялото ви,

...
 
Зодиакалният знак е свързан с определени части от тялото ви,
Коментари Харесай

Кои са горещите точки на всяка зодия

 

Зодиакалният знак е обвързван с избрани елементи от тялото ви, които са най-чувствителните горещи точки/ерогенни зони.

 

Разбира се, всеки е друг и най-хубавият метод да разберете какво харесва някой полово е просто да го попитате. Но в случай че желаете да намерите ентусиазъм и да разберете кое е най-хубавото място да се концентрирайте, тогава зодиакалният знак може да ви даде някои насоки.

Ето кои са горещите точки на всяка зодия

 

Овен

21 март — 20 април

 

Лицето е слабото място на Овена, тъй че нежните целувки и леките милувки по бузите, челото, шията и челото ще създадат този нормално могъщ и преобладаващ темперамент да бъде най-сладкият и обуздан. Те също харесват, тъй че носете го, с цел да привлечете вниманието им.

 

Телец

21 април — 21 май

 

Включете храна и закуски преди да се запътите към спалнята. Телецът се възбужда най-вече от храната и съня, което не е безусловно обвързвано със половото развлечение, само че в случай че можете да ги комбинирате, тогава го направете. Освен това са доста чувствителни към нежни удари, целувки, масаж на шията и ушните миди.

 

Близнаци

22 май — 21 юни

 

Близнаците обичат да се показват с ръце, размахвайки ги в едната или другата посока, разказвайки вицове. Техните ръце описват толкоз доста истории, че са съвсем като втора уста, тъй че са извънредно чувствителни при допиране.  на ръцете може да е единственият метод да заглушите Близнаците.

 

Рак

22 юни – 23 юли

 

Представителите на този знак са доста чувствителни в региона на гърдите, тъй че останете там по-дълго с целувки и милувки. Те също са пристрастни към водата. Съвместно къпане във ваната, секс под душа или просто гушкане в басейна са добре пристигнали.

 

Лъв

24 юли – 23 август

 

Косата и гръбначният дирек са двете съществени слаби места и горещи точки на Лъвовете. Нежното поглаждане на косата им, сресване или даже оформяне ще зарадва Лъва. Масажът на гърба също няма да ги остави безразлични, изключително в случай че е съпроводен от мудни удари по продължение и напречно на гръбначния дирек.

 

Дева

24 август – 23 септември

 

Управляваните от Земята Деви са чисти хора във всяко отношение и в действителност се възбуждат, когато и двамата сте толкоз чисти, колкото е допустимо. Така че сексът в банята несъмнено е в листата им.

 

Везни

24 септември – 23 октомври

 

Сексуалните Везни, ръководени от Венера, са доста чувствителни в долната част на гърба и задните елементи, тъй че ги докосвайте там. Важно е да се означи, че с цел да се отпусне, този знак би трябвало да се усеща спокоен и. Всяка шумна, безредна, суетна среда ще ги нервира. Създайте умерено пространство.

 

 

Скорпион

24 октомври – 22 ноември

 

Вярвате или не, Скорпионите доста обичат гениталиите си. Сериозно, можете да преминете напряко към въпроса и те ще ви благодарят.

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Стрелците са доста чувствителни на досег в бедрата. Погалете ги, като говорите за проектите ви за по-късно – всичко ще мине доста добре. Те също обичат да вършат секс навън.

 

Козирог

22 декември – 21 януари

 

Козирозите са пристрастни към коленете си. Освен това горещите точки  са доста чувствителни в долната част на гърба, задните елементи и бедрата. Ако обръщате уместно внимание тези зони по време на фамилиарност, нормално сериозните им очи ще се разширят от наслаждение.

 

Водолей

22 януари – 19 февруари

 

Водолеите са доста чувствителни в прасците и глезените, тъй че свалете обувките им и прокарайте пръстите си нагоре, надолу и по прасците и глезените. За тях това е самодоволство.

 

Риби

20 февруари — 20 март

 

Както всички водни знаци, Рибите обичат водата, тъй че ги заведете покрай морето, езерото, СПА центъра, даже банята и те ще стартират да треперят от приятност. Но главната гореща точка на Рибите са краката им. Така че направете им масаж и те ще бъдат нежни като котенца.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР